"De BHV training heb ik als zeer leerzaam en prettig ervaren. De praktijkgerichte aanpak van MaxPrevent is een goede basis voor een sterke BHV organisatie."

Erik Fijneman
CRM Manager Peugeot Nederland

"MaxPrevent geeft bij ons bedijf de BHV en VCA cursussen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze van lesgeven. Er wordt veel aandacht geschonken aan praktijkvoorbeelden. De cursisten zelf zijn ook zeer te spreken over MaxPrevent."

Anne-Marie van Strien
Roma Nederland B.V.

"MaxPrevent verzorgt voor ons de BHV trainingen en heeft onze RI&E opgesteld. Wij zijn erg tevreden over de praktijkgerichte manier waarop MaxPrevent zijn trainingen geeft en de cursisten zijn enthousiast. Geen vraag is teveel en voor een goed en helder advies nemen zij de tijd."

Mary van Blerck
Detron Telecom Solutions B.V.

"Inmiddels hebben we aan een aantal trainingen deelgenomen, de toepasbaarheid staat voorop. Het wordt op een leuke en heldere manier gecommuniceerd met veel praktijkopdrachten."

Dave Kwaaitaal
Bosch Car Service Kwaaitaal B.V.

"Onze eerste prioriteit is veiligheid en preventie, dus het voorkomen van ongevallen en calamiteiten. Mocht er desondanks toch wat gebeuren (veroorzaakt worden, want ongevallen gebeuren niet maar worden veroorzaakt!) dan is een goed geoefend BHV team van groot belang. Hier verricht MaxPrevent goed werk bij Sibelco Geertruidenberg en wordt gericht op onze specifieke risico's lesgegeven en geoefend."

Piet Jaspers (HBHV)  Toon van Seeters (HSE Coรถrdinator)
Sibelco Minerals Plus B.V. Sibelco Minerals Plus B.V.

"Handbalvereniging H.M.C. Raamsdonksveer werkt reeds enige jaren samen met MaxPrevent inzake de opleiding en de herhalingscursussen met betrekking tot het gebruik van de AED en Reanimatie. Deze samenwerking wordt vanuit H.M.C als zeer prettig ervaren. De cursussen worden op een interessante, leerzame en professionele wijze in een heel prettige sfeer georganiseerd. Er is voldoende ruimte voor het individu en het werken als een team. H.M.C. Raamsdonksveer hoopt nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van MaxPrevent."

Willem van Oversteeg
Voorzitter handbalvereniging H.M.C. Raamsdonksveer