Human Resource Management

Human Resource Management (HRM): mensen maken de organisatie

Ondernemen gaat gemakkelijker met de juiste mensen om u heen. Maar met welke spelregels heeft u te maken? Een goed HR beleid helpt u uw organisatie doelen te bereiken en goede werknemers te binden, motiveren, ontwikkelen en behouden.

MaxPrevent helpt u met het regelen van uw Human Resources vraagstukken.

De HR professionals van MaxPrevent kunnen u met deskundig advies en praktische uitvoering ondersteunen, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent……uw vak.

Onze HR dienstverlening kan variëren van grote(re) projecten, maar ook kortdurende ondersteuning en als helpdesk; dit zowel op operationeel als op strategisch niveau.

HRM: wat doet MaxPrevent voor u?

Onze HR professionals kunnen u ondersteunen met de volgende HR diensten:

HRM Human Resources MaxPrevent

Ik wil meer weten over wat MaxPrevent voor mijn organisatie kan betekenen op HRM gebied.
  Ik wil graag de nieuwsbrief van MaxPrevent ontvangen

  Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze privacy verklaring zodat we contact met u kunnen opnemen.

  Wij zijn uw partner in bedrijfsveiligheid,
  Arbo-organisatie en HRM beleid.

  Door de wijzigingen in de arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) ligt de verantwoordelijkheid voor veiligheid op en om de werkplek steeds meer bij de ondernemer.

  Met ons dienstenpakket kunnen we voor iedere branche een passende oplossing bieden op het gebied van bedrijfsveiligheid, arbo-organisatie en HRM beleid.

  We leveren maatwerk voor elke specifieke bedrijfssituatie. Daarbij staat uw vraag en visie steeds centraal. In combinatie met onze expertise wordt ieder bedrijf blijvend een veiligere werkplek.

  CONSULTANCY:
  HRM en ARBO

  Menu