Uw veiligheid
is onze expertise

Onze experts staan voor u klaar

MaxPrevent is dé specialist in bedrijfsveiligheid. Door onze ruime expertise zijn wij in staat voor nagenoeg elke branche een passend plan te maken op het gebied van bedrijfsveiligheid, arbo-organisatie en personeelsbeleid. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat veiligheid, gezondheid en welzijn alleen gerealiseerd kan worden door het stellen van hoge kwaliteitseisen met betrekking tot het leveren van onze diensten.

Samenwerken aan veiligheid

Al vroeg in mijn werkende carrière ontstond mijn interesse voor veiligheid op en rondom de werkplek.

Door mijn jarenlange werkervaring als teamleider in de chemische procestechniek en de industrie, én de daarbij behorende risico’s en veiligheidsaspecten, was het voor mij een logische stap om tevens als bedrijfsbrandweer werkzaam te zijn. Daarnaast ben ik opgeleid tot hoger veiligheidskundige en chemical safety expert.

Mijn betrokkenheid in veiligheid heb ik daarnaast in 2007 maatschappelijk vorm gegeven door werkzaam te zijn bij de brandweer in de gemeente Geertruidenberg, waar ik tevens als bevelvoerder operationeel ben.

In de loop van de jaren is de interesse in veiligheid een passie geworden en in combinatie met mijn lang gekoesterde wens om een eigen bedrijf te starten, heb ik in 2009 MaxPrevent opgericht. Vanaf mijn zolderkamer is MaxPrevent inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 30 professionals werkzaam op het gebied van veiligheid, waarbij de mens en de kwaliteit in onze dienstverlening centraal staat.

Onze visie op veiligheid is in de basis gericht op samenwerking, kennis, veiligheidsbewustzijn en de zorg voor elkaar.

Samenwerken aan veiligheid is voor mij dan ook geen loze kreet, maar een must binnen een organisatie en de maatschappij.

Patrick de Wit
Eigenaar MaxPrevent

Patrick de Wit MaxPrevent Geertruidenberg

Het team van MaxPrevent

Onze gediplomeerde instructeurs en consultants hebben ruime ervaring als veiligheidskundige, chemical safety expert, instructeur, process safety engineer, personeelsmanager, ergonoom en technisch tekenaar. MaxPrevent werkt met een team van 30 ambitieuze professionals aan uw veiligheid. We werken landelijk voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals de chemie, industrie, horeca, overheid (brandweer, gemeente, politie), metaal, transport, scheepsvaart, gezondheidszorg, onderwijs, kinderdagverblijven en het MKB.

Doordat we onze jarenlange praktische en management werkervaring combineren met onze passie voor veiligheid op en om de werkplek voor werknemers en werkgevers, maakt dit dat we een strategische en pragmatische partner zijn voor onze opdrachtgevers.

Binnenkort stelt het team van MaxPrevent zich aan u voor op deze pagina!