Cursussen

Overzicht cursussen

MaxPrevent biedt een uitgebreid pakket aan cursussen op het gebied van veiligheid voor
bedrijven en particulieren (open inschrijving en incompany).

Kies uw cursus of training:

Onze visie op kwaliteit

Waarom een cursus/training bij MaxPrevent?

Onze cursussen worden in kleine groepen gegeven. Daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht voor de deelnemers. Naast behandeling van de theorie wordt er vooral veel praktisch geoefend. Hierdoor ontstaat er een veilige leeromgeving met een hoog leerrendement.

Dit kan alleen gerealiseerd worden doordat we hoge kwaliteitseisen stellen aan de inhoud van onze opleidingen en trainingen en de deskundigheid van onze instructeurs.

We bieden branche- en/of bedrijfsspecifieke verdiepingstrainingen op basis van bedrijfsrisico’s, voor bijvoorbeeld bedrijven in de industrie, procestechniek, B2B bedrijven, MKB, kinderopvang, Middelbaar onderwijs, horeca en transport, maar ook voor overheidsinstellingen, zoals brandweer, gemeente en politie.

Cursisten gaan bij ons na een cursus altijd zónder nog ergens vragen over te hebben, de deur uit.

We onderscheiden ons met onze cursussen vanuit onze overtuiging en doelstelling dat elke deelnemer na het volgen van de MaxPrevent opleiding/cursus praktijkgericht, adequaat en met vertrouwen zijn taken op het gebied van (bedrijfs-) veiligheid uit kan voeren.

Reacties van cursisten

Afwisseling en nieuw regelgeving zijn weer prima aangegeven en uitgevoerd.

De lotus was erg fijn! En ving me op toen het te dichtbij kwam.

Wat fijn dat jullie in kleine groepjes werken! Bij jullie staat er niet 15 man te kijken hoe je aan het reanimeren of blussen bent.

“Was echt top bij MaxPrevent veel praktijkoefeningen gedaan en weer veel bijgeleerd. De lunch was ook super goed verzorgd. Weer een dag waar we veel bijgeleerd hebben op een goede locatie.”

Fijn dat er tussendoor uitgebreid tijd was om vragen te behandelen en dat die in heldere en duidelijke woorden zijn uitgelegd en met voorbeelden zijn omschreven.

“Goede improvisatie bijvoorbeeld met het zuurstofmasker.”

Zéér leerzaam, goede handvatten aangereikt om deze functie van ploegleider te kunnen uitvoeren.

Heel knap en leuk dat jullie elke keer zo’n gevarieerde dag aanbieden.

“Altijd prettig en relaxed en zeer leerzaam!”

“Was leerzaam en duidelijke antwoorden op de vragen.”

Note: meer reacties leest u op de pagina’s van de betreffende cursussen.

BHV

Cursussen BHV

Een BHVer heeft een belangrijke voorpostfunctie en handelt bij een beginnende brand, ongevallen en een ontruiming. Bedrijfshulpverlening betreft preventie, praktische inzet (repressie) en nazorg.

EHBO

Cursussen EHBO

Een eerstehulpverlener is diegene die in staat en bereid is met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke eerste hulp te verlenen.

Bedrijfsveiligheid

Cursussen bedrijfsveiligheid

Uw organisatie veiliger maken en houden door veiligheidsbewustzijn, kennis, vaardigheden en samenwerken aan veiligheid.

VEILIGHEID:
DOOR
TRAINING EN BEWUSTWORDING

Menu