Veiligheidskundig Dienstenoverzicht

Uw veiligheid is onze expertise

Als ondernemer blinkt u uit in uw vak; u heeft kwaliteit hoog in uw vaandel staan. U treft bij MaxPrevent professionals die met dezelfde passie hun vak uitvoeren. Zij dragen met hun expertise de verantwoordelijkheid om uw werkplek veiliger te maken.

MaxPrevent is uw partner op het gebied van Bedrijfsveiligheid, Arbo-organisatie en Human Resource Management (HRM) beleid. Door de wijzigingen in de arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) ligt de verantwoordelijkheid voor veiligheid op en om de werkplek steeds meer bij de ondernemer.

Met ons dienstenpakket kunnen we voor iedere branche een passende oplossing bieden op het gebied van bedrijfsveiligheid. We leveren maatwerk gebaseerd op elke specifieke bedrijfssituatie. Daarbij staat de vraag en de visie van de klant steeds centraal. Dit in combinatie met onze expertise zorgt ervoor dat ieder bedrijf een veiligere werkplek wordt en blijft. En dat werkt tevens kostenbesparend.

Veiligheidskundig dienstenoverzicht:

Bedrijfsveiligheid cursussen MaxPrevent contact

Ik wil meer weten over wat MaxPrevent voor mijn organisatie kan betekenen.
    Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze privacy verklaring zodat we contact met u kunnen opnemen.

    CONSULTANCY:
    VEILIGHEIDSKUNDIG
    ARBO EN RI&E