AED redt levens

Plotselinge circulatiestilstand ook wel hartstilstand genoemd: het kan iedereen overkomen. Een ambulance heeft gemiddeld zo’n 10 minuten nodig om bij het slachtoffer te komen terwijl elke minuut de overlevingskans daalt met 10%. Reanimatie moet daarom binnen 6 minuten gestart zijn, elke seconde telt!
De Automatische Externe Defibrillator (AED) vormt een belangrijk onderdeel van de reanimatie. Bij inzet van een AED binnen zes minuten na een (hart)circulatiestilstand is de overlevingskans veel groter (50 – 70%). Een levensreddend hulpmiddel.

MaxPrevent is dealer van de vooraanstaande merken AED’s. Wij adviseren bij de aanschaf van AED’s en kunnen deze ook onderhouden. Adequaat onderhoud komt de betrouwbaarheid van de werking van uw AED ten goede. Wij bieden diverse reanimatie cursussen, waarbij de cursus altijd bestaat uit de combinatie leren reanimeren en AED bedienen.

AED. Hoe werkt die eigenlijk? Waar let je op en waar kun je ze vinden? >> Podcast <<

VOG podcast RIE voor in je bedrijf bedrijfsveiligheid

ADVIES

JUISTE KEUZE EN AANSCHAF AED

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reanimatie met AED’s, kunnen we u het juiste advies geven over welk type AED
voor uw organisatie en pand geschikt is.

VERKOOP

VOORAANSTAANDE AED MERKEN

Wij verkopen alleen AED’s die goedgekeurd zijn door- en onder toezicht staan van- de FDA.
U bent daardoor verzekerd van een betrouwbare werking, onderdelen en service.

ONDERHOUD

PERIODIEK ONDERHOUD AED

Uw AED gebruiksklaar op het moment dat u hem nodig heeft. Goed onderhoud is van levensbelang. MaxPrevent neemt voor u die zorg uit handen.

DESKUNDIG,  GEPASSIONEERD  EN  BETROKKEN

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vanuit onze overtuiging in het maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn we bedenker en initiatiefnemer voor het tactisch plaatsen en onderhouden van AED’s binnen de gemeente Geertruidenberg. Hiermee is de kans op overleven na een hartstilstand aanzienlijk vergroot doordat beschikbaar gestelde AED’s binnen de 6 minuten gestelde normtijd inzetbaar kunnen zijn.

We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van het netwerk van AED’s om uw buurt en werklocatie “hartveilig” te houden.

AED gemeente Geertruidenberg

Foto door: Thomas van der Willik