Vacatures

Vacature

Financieel administratief medewerker
(Parttime, 16 – 32 uur per week)

Ben jij een kei in het verzorgen van de financiële administratie? Werk je graag in een dynamische werkomgeving op ons opleidingscentrum. Binnen deze zelfstandige functie is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt en goed kunt plannen en organiseren.

Vacature

Freelance Instructeur Brand en Ontruiming

Representatief, zelfstandig en gemotiveerd. De cursussen worden conform de visie, de (kwaliteits-) richtlijnen en het lesplan van MaxPrevent uitgevoerd. Hiervoor ontvang je alle benodigde informatie voor een goede uitvoering van de freelance opdracht.

Solliciteren

Open sollicitaties

MaxPrevent is in ontwikkeling en we zijn daarom altijd opzoek naar gemotiveerde collega’s die ons team willen versterken. Wil jij samenwerken aan veiligheid? Stuur een open sollicitatie met jouw motivatie naar:

Lia van der Made | Arbo / HR Consultant
liavandermade@maxprevent.nl

Vacature

Freelance Instructeur EHBO/EHAK

MaxPrevent heeft een ambitieuze, dynamische en informele werkomgeving. We onderscheiden ons hierbij vanuit onze overtuiging en doelstelling dat elke deelnemer na het volgen van de opleiding/training praktijkgericht, adequaat en met vertrouwen zijn taken op het gebied van (bedrijfs-) veiligheid uit kan voeren.

We respecteren uw privacy en vinden het belangrijk dat u begrijpt hoe wij omgaan met uw gegevens. Daarom willen wij u graag informeren over onze gewijzigde privacybeleid. U kunt onze nieuwe privacyverklaring hier lezen.

MaxPrevent
Samenwerken aan veiligheid.