Training Evac Chair

Trainingsinformatie

Trainingsduur:
2,5 uur

Kosten:
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Toelatingseisen:
Geen vooropleiding nodig

Agenda en inschrijven

Voor data van deze maatwerktraining kunt u contact met ons opnemen.

Algemene informatie training Evac Chair

De Evac Chair is ontwikkeld om niet zelfredzame personen snel en veilig te evacueren tijdens een noodsituatie/ontruiming. Het is belangrijk dat u weet hoe u de evacuatiestoel moet bedienen en hoe u een persoon kunt evacueren. De Evac Chair is aanwezig in gebouwen waar het risico is dat men personen via trappen moet evacueren.

Voor wie is de training?

Deze training is voor iedereen die in een noodsituatie een persoon d.m.v. de Evac Chair wil kunnen evacueren.

Trainingsprogramma:

U leert de basisprincipes van hoe de Evac Chair kan inzetten tijdens een ontruiming. Door in de training met de Evac Chair te oefenen, bent u in staat een persoon met verminderde mobiliteit met behulp van de evacuatiestoel snel en eenvoudig te evacueren.

Bijzonderheden:

Geen examen: praktijktoetsing op competenties door instructeur gedurende de cursusdag. U ontvangt het certificaat evacueren met de Evac Chair.

Veel gestelde vragen

Met de Evac Chair verloopt de afdaling via een trap geleidelijk, waardoor de helper weinig kracht hoeft te gebruiken. Personen die kleiner zijn en/of licht van gewicht zijn, kunnen de Evac Chair dus bedienen en een persoon evacueren.

Wij adviseren de cursus jaarlijks te herhalen om uw competentie en kennis up to date te houden.

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neemt u gerust contact met ons op.
    Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze privacy verklaring zodat we contact met u kunnen opnemen.