BHV basiscursus

Cursus informatie

Cursusduur:
2 dagen

Kosten open inschrijving:
€ 275,00 p.p. excl. BTW.

Kosten in-company / maatwerk:
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Toelatingseisen:
Geen vooropleiding nodig

Agenda en inschrijven

  • 09-09-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 29-09-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 14-10-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 04-11-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 08-11-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 23-11-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 13-12-2021 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in
  • 10-01-2022 - Basiscursus Bedrijfshulpverlening
    Schrijf in

Staat de door u gezochte cursus/training er niet bij? Of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemene informatie BHV basiscursus

Als bedrijfshulpverlener kun je na de basisopleiding bijstand verlenen op het gebied van:

  • Het uitvoeren van levensreddende eerste handelingen bij ongevallen (tot de professionele hulp arriveert);
  • Het beperken en bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
  • Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.

De basiscursus bedrijfshulpverlening wordt verzorgd volgens de landelijke normering.

Voor wie is de cursus?

De basis BHV cursus is voor iedereen die bij calamiteiten binnen de organisatie adequaat moet kunnen optreden en nog niet eerder een opleiding voor BHV’er heeft gevolgd.

Cursusprogramma:

Dag 1: Eerste hulpverlening, inclusief gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED)
Dag 2: Preventie, Brandbestrijding, Communicatie en Ontruiming

Beide lesdagen worden afgerond met een praktijk- en een theorie-examen.

Bijzonderheden:

Als u in het bezit bent van een geldig Oranje Kruis EHBO diploma, dan kunt u de BHV basis cursus in 1 dag bij MaxPrevent volgen.

De cursus is inclusief cursusmateriaal en lunch.

Veel gestelde vragen

Menu