Help onze gemeente nog hartveiliger te maken!

Bron:  VOG

We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van het netwerk van AED’s om de gemeente Geertruidenberg “hartveilig” te houden.

Heeft u een AED binnen uw bedrijf? U kunt onze gemeente nog hartveiliger maken door uw AED aan te melden bij HartslagNu.

De gemeente Geertruidenberg staat in de landelijke top 10 van beschikbare AED’s. Het doet ons goed om onze gemeente in de landelijke top 10 te zien. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van het netwerk van AED’s om de gemeente Geertruidenberg “hartveilig” te houden.

Echter, op onze bedrijventerreinen zijn er nog een paar blinde vlekken voor wat betreft de beschikbaarheid van aanwezige AED’s.

De gemeente Geertruidenberg heeft in samenwerking met MaxPrevent, 12 AED’s binnen de gemeente geplaatst om de gemeente hartveilig te houden. Deze 12 AED’s zijn aangemeld bij HartslagNu, het alarmeringssysteem dat wordt gebruikt om burgerhulpverleners te alarmeren. Daarnaast hebben diverse bedrijven, verenigingen en particulieren hun AED aangemeld bij HartslagNu. De AED’s die zijn aangesloten bij HartslagNu worden beschikbaar gesteld via 112 in het geval van een reanimatie.

AED
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.