Ploegleider bedrijfshulpverlening basiscursus

Cursus informatie

Cursusduur:
2 dagen

Kosten open inschrijving:
€ 499,00 p.p. excl. BTW.

Kosten in-company / maatwerk:
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Toelatingseisen:
BHV diploma

Agenda en inschrijven

  • 07-06-2024 - Basiscursus Ploegleider BHV
    Schrijf in
  • 30-09-2024 - Basiscursus Ploegleider BHV
    Schrijf in

Algemene informatie opleiding Ploegleider BHV basis

U wordt opgeleid tot ploegleider/leidinggevende van één of meerdere BHV-ploegen. U leert om tijdens een noodsituatie zaken efficiënt en daadkrachtig aan te pakken en BHV-ploegen adequaat aan te sturen waarbij  o.a. gelet wordt op veilig handelen.

Deze opleiding wordt verzorgd volgens de landelijke normering.

Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die een geldig BHV diploma heeft en aangesteld wordt tot ploegleider / leidinggevende in de bedrijfsnoodorganisatie.

Cursusprogramma:

Deze 2 daagse cursus is gericht op verdieping van kennis en vaardigheden van de ploegleider bedrijfshulpverlening en het trainen van de inzet van deze ploegleider als leidinggevende van een BHV-ploeg (2-3 personen).

U krijgt praktische scenario-training die een directe verbeterslag kunnen maken in structuur en uitvoering van de BHV organisatie.

Het examen bestaat uit theorie met meerkeuzevragen en praktijk, waarbij de inzet van de cursist door de instructeur/examinator wordt beoordeeld aan de hand van een verrichtingenlijst.

Bijzonderheden:

Zoals tijdens alle cursussen en echte scenario’s binnen de bedrijfshulpverlening (BHV) naar voren komt, is communicatie en samenwerking binnen een BHV organisatie altijd een punt van aandacht.

Om ook dit foutgevoelige onderdeel in uw organisatie te verbeteren kent  bedrijfshulpverlening in Nederland de mogelijkheid tot deze opleiding ploegleider BHV met certificering conform landelijke normering.

Inclusief: lesmaterialen, examen, certificering en lunch.

Veel gestelde vragen

Het landelijk erkend diploma is 1 jaar geldig en dient jaarlijks herhaald te worden.

Deze opleiding kan in-company gegeven worden. Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op via info@maxprevent.nl of op telefoonnummer: 0162 – 85 25 92

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neemt u gerust contact met ons op.
    Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze privacy verklaring zodat we contact met u kunnen opnemen.