Parttime commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst (Parttime, minimaal 16 uur per week)

Samenwerken aan veiligheid
MaxPrevent is dé specialist in bedrijfsveiligheid.

Met onze dienstverlening zorgen we dat iedere organisatie kan voldoen aan de arbeidsomstandighedenwet (arbowet). Als advies- en opleidingsbureau zijn we door onze ruime expertise in staat om voor nagenoeg elke branche een passend plan te maken, wat er voor zorgt dat ieder bedrijf een veiligere werkplek wordt en blijft.

We leveren maatwerk, gebaseerd op elke specifieke bedrijfssituatie, zoals Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), bedrijfsnoodplan, veiligheidsbewustzijn, arbobeleid, coaching & begeleiding op de werkplek, maar bijvoorbeeld ook ontwikkeling van vluchtwegplattegronden. Daarbij wordt de totale bedrijfsveiligheid zorgvuldig in kaart gebracht, doordacht ingericht en geborgd. Daarnaast hebben we een webshop en zijn we leverancier van veiligheidsmaterialen.

We bieden ook een uitgebreid pakket aan cursussen, trainingen en workshops op het gebied van veiligheid voor bedrijven en particulieren (open inschrijving en in company). Bijvoorbeeld; BHV, EHBO, VCA, preventiemedewerker, communicatie bij calamiteiten, ziektebeeldherkenning bij kinderen, veilig werken met gevaarlijke stoffen.
We onderscheiden ons in de markt door onze eigentijdse en praktische cursusprogramma’s.

Onze visie op veiligheid is in de basis gericht op samenwerking, kennis, veiligheidsbewustzijn én de zorg voor elkaar.
Samenwerken aan veiligheid is voor ons dan ook geen loze kreet, maar een must binnen een organisatie en de maatschappij.

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij voor onze binnendienst op zoek naar een zelfstandige en proactieve

Commercieel medewerker binnendienst
(Parttime, minimaal 16 uur per week)

Ben jij een resultaatgerichte acquisitie medewerk(st)er? Je bent verantwoordelijk voor telefonische acquisitie, met als doel het vergroten van de naamsbekendheid van MaxPrevent en het acquireren van nieuwe klanten voor met name de bedrijfsunit Opleidingen & Cursussen.

De focus van de werkzaamheden ligt in eerste instantie op het bellen van prospects om afspraken te maken. Daarnaast lever je een proactieve bijdrage aan de commerciële ontwikkeling van het bedrijf.

Het betreft een parttime dienstverband bij de opstart circa 16 uur per week. Werkdagen worden in overleg vastgesteld.

Ben je een commerciële duizendpoot? Dan kan – afhankelijk van jouw kennis, kunde, ambities én resultaten – het takenpakket en de werkuren worden uitgebreid.

Functie eisen:
– Ruime ervaring met ‘koude’ acquisitie
– Spontane en commerciële instelling
– Overtuigingskracht, zelfstandig en professioneel
– Initiatiefrijk, assertief en probleemoplossend vermogen
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden
– Nauwkeurigheid mbt rapporteren
– Flexibele instelling
– MBO+/HBO werk- en denkniveau
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Affiniteit met arbo wetgeving

Wat bieden wij
We bieden een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkuren en werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. MaxPrevent heeft een ambitieuze werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid binnen de functie.

Jouw leergierigheid en persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel in ons hechte team, waarin we gezamenlijk de volgende stappen in onze bedrijfsgroei kunnen realiseren.

Heb je een positieve instelling, ben je representatief, zelfstandig en gemotiveerd? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

Reageren?

Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze website: www.maxprevent.nl of bel met Lia van der Made, Arbo/HR Consultant, op telefoonnummer 0162-852592.

Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, e-mailen naar: liavandermade@maxprevent.nl

MaxPrevent
Sterrekroos 4
4941 VZ Raamsdonksveer

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.